Категории

Календар на Oбщина Eтрополе за 2025 година

 

КАЛЕНДАР НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ ЗА 2025 ГОДИНА

Община Етрополе обявява фотоконкурс за снимки под надслов „Красотите на община Етрополе в календар“. Идеята е да покажем местните природни, архитектурни и културни забележителности като ги съберем и съхраним в годишния календар за 2025 г.

Фотосите трябва да съдържат елементи от градския пейзаж или природните дадености, разкриващи уникалната атмосфера и природа на региона през четирите годишни сезона.

В конкурса може да участва всеки, който проявява интерес към него. Условието е да се изпращат максимум до 4 /четири/ броя снимки представени в цифров вид - черно-бели или цветни, тип на файла- JPG или PNG. Големината на изображението трябва да бъде не по-малка от 1200x1600 пиксела. В начинанието могат участват само авторски снимки.

Фотографиите се изпращат на e-mail: pr@etropolebg.com с посочени: трите имена на автора на снимката, възраст, адрес, телефон за връзка, кратко описание на фотоса и мястото, където е направена.

Фотосите ще бъдат качвани на официалната Фейсбук страница на Община Етрополе, където всеки ще може да даде гласа си за предпочитаната от него снимка. 12 от тях ще бъдат оценени и класирани от комисия.

Селектираните снимки ще се използват за отпечатването на календар на Община Етрополе, като всяка снимка ще съдържа името на нейния автор. След отпечатване на календара, той ще бъде разпространяван за продажба с благотворителна кауза.

Краен срок за изпращане на фотографиите: 10.11.2024 г. до 17.00 ч.

Избраните кадри за календара на 2025 година ще бъдат обявени на 24.11.2024 г. на страницата на събитието и сайта на Община Етрополе.

Фотографиите, участвали в конкурса, стават собственост на Община Етрополе с права за отпечатване, публикуване и организиране на изложби.