Категории

Приложението за управление на аварии

 

Бъдете в безопасност и информирайте вашата община. Бъдете във връзка с вашата община!!!

Получавайте превантивно информация за важни събития, бедствия или аварии. Подавайте сигнали при забелязани нередности!!!

 

 

 

Приложението за управление на аварии е създадено за да запълни празнината, която съществува, по отношение на решения за управлението при природни бедствия и аварии, както събирането на информация, планирането и ранното известяване на гражданите в общината.  Спомага на гражданите да бъдат в директна връзка със своята община получават съобщения и информация или изпращат такава.

Приложението работи на персонални компютри и мобилни устройства /телефони, таблети, преносими компютри/ и предлага навременни предупреждения и полезна информация, за да помогне на хората да останат в безопасност, преди, по време и след бедствия. Ползвателят може да получава директни известия или текстови съобщения за своята сигурност и информираност. Приложението също предлага набор от полезни функции като информация за сигурност, насоки за подготовка при аварии, съдействие при бедствия, важни предстоящи събития, полезни връзки с институции, карта на общината  и др

Инструкция за инсталиране на приложението:

https://youtu.be/BAJ7kEE6fp4

Инструкция за работа с приложението:

https://youtu.be/5A-qLbKh7zo

Свали приложението за Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aprike.ema