Категории

Община Етрополе организира публична среща във връзка със зачестили сигнали

04 Юли 2024 | 10:20 Прочетена: 1205

Уважаеми граждани,

ръководството на Община Етрополе организира публична работна среща на жителите на гр. Етрополе с проектантите, строителите и надзора във връзка с множеството сигнали за некачествено изпълнение и забавяне на сроковете по изпълнението на проектите, финансирани със заемни средства от „Фонд ФЛАГ“ ЕАД. Целта на срещата е гражданите да бъдат информирани на какъв етап са строителните дейности, кога ще бъдат завършени и да могат лично да поставят своите въпроси към изпълнителите. Срещата ще се проведе на 12.07.2024 г., петък, от 16 ч. в малкия салон на НЧ „Тодор Пеев – 1871“ в гр. Етрополе.

Прозрачното управление и правилното разходване на бюджетните средства е основен приоритет за кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров и екипа му и в тази връзка, вашето присъствие е важно. Проектите, които ще бъдат обсъждани са „Основни ремонти (реконструкция) на общински улици, находящи се в гр. Етрополе - ЕТАП 1: Реконструкция на: Обект 1: ул. „Марко Проданов“, Обект 2: ул. „Сливница“, Обект 3: ул. „Георги Бакалов“, Обект 4: ул. „Мария Мишева“, Обект 5: ул. „Акация“, Обект 6: ул. „Безименна“, Обект 7: ул. „Чертиград“, Обект 8: ул. „Пролет“, Обект 9: ул. „Свещи пласт“, Обект 10: ул. „Марийка Гаврилова“, Обект 21: ул. „Александър Спасов“ и „Основни ремонти (реконструкция) на общински улици, находящи се в гр. Етрополе - ЕТАП 2: Реконструкция на: Обект 12: ул. „Асеновска“, Обект 13: ул. „Александър Атанасов“, Обект 19: ул. „Христо Смирненски“.

Напомняме ви, че реализацията на тези проекти е осъществена от предходното ръководство и заради тях се наложи да се тегли заем в размер на 3 713 751 лв.

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?