Категории

Община Етрополе награди учители за високи постижения в областта на образованието и културата

24 Май 2024 | 15:30 Прочетена: 538

По случай 24 май - Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност Община Етрополе удостои с грамоти девет изявени  преподаватели, новатори в професията, от различни учебни и културни институции на територията на общината. Те бяха връчени по време на официалното честване на празника от зам.-кмета на Община Етрополе Ивайло Георгиев.

За доказани постижения от Община Етрополе бяха наградени:

1.    Марина Събкова-Борисова, старши учител по английски език в СУ „Христо Ясенов“ – за висок професионализъм в преподаването, креативност и активност в изработването на училищни проекти по ЕРАЗЪМ+;

2.Таня Симеонова, учител по математика в СУ „Христо Ясенов“ – за висок професионализъм, креативни подходи в обучението и всеотдайност в процеса на социализация на деца в неравностойно положение.

3.   Владислава Цекова-Маринова, учител група за целодневна организация на учебния ден I-IV клас в СУ „Христо Ясенов“ – за висок професионализъм, всеотдайност в работата с ученици със специални образователни потребности и активност в извънкласни и извънучилищни дейности в подкрепа на образователния процес.

4.  Григорина Саева, учител по английски език в ОУ „Христо Ботев“, гр. Етрополе - за постигнати максимални резултати по английски език на НВО на ученичка в 7 клас и висок професионализъм при обучение от разстояние в електронна среда в подкрепа на педагогическите специалисти.

5.Юлиана Великова-Стоянова, старши учител в ДГ „Слънчице“ – за висок професионализъм, творчество, всеотдайност в работата с децата и непрекъснат стремеж към квалификации и усъвършенстване в професията.

6.   Павлета Иванова, старши учител в ДГ „Еделвайс“ – за постигнати отлични резултати в учебно-възпитателната дейност в детската градина, творчество, иновативност и креативност при реализирането на проекти.

7.    Илиана Петкова, старши учител в ДГ „Звънче“ - за висок професионализъм, креативен будител, новатор, творец и учител на 21 век.

8. Павлин Христов, преподавател по музика в НЧ „Тодор Пеев-1871“ - за висок професионализъм и принос в читалищната дейност като музикант и ръководител на Детска тамбурашка група „Игриви струни“, Занаятчийска работилница „От децата за децата“ и Кукерски състав-Етрополе и за съхраняване и предаване на българските обичаи и традиции на подрастващите поколения.

9.  Пенка Василева-Станева, старши учител в ОУ „Христо Ботев“, с. Лопян - за висок професионализъм в преподаването, креативност и активност при работа по програма „Училища за пример“.

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?