Категории

Ясеновци изпратиха своите абитуриенти

10 Май 2024 | 19:30 Прочетена: 642

С пищна церемония в СУ „Христо Ясенов“ символично се сбогуваха със своите абитуриенти от випуск 2024. В директното предаване „Ура, нов живот“ с водещи Рая и Александър имаше от всичко – радост, тъга, вълнение, сълзи, умиление.

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров, който бе гост на тържеството отбеляза, че този ден е изключително важен за зрелостниците, защото на всеки един от тях предстои да поеме по свой собствен житейски път и да се изгради като личност.

„Пожелавам ви да имате цели и мечти и да ги постигате. Пожелавам ви да си вземете отлично всички изпити, които ви предстоят. Знам, че винаги можете да разчитате на родителите си, но ако и аз мога с нещо да съм полезен, винаги съм насреща“, увери кметът.

Към двата класа на випуск 2024 г. с класни ръководители г-жа Венета Тодорова и г-жа Росица Маринова с вълнение се обърна и директорът Мила Манчева:

„Мили мои момичета и момчета, след броени минути ще чуете вашия последен училищен звънец, ще целунете училищното знаме. Не ни забравяйте. Не забравяйте и още нещо – най-важно е да останете добри хора. Пожелаваме ви успешно дипломиране и още по-успешна реализация.“

Приветствия към абитуриентите бяха поднесени от името на родителите и учителите, а ученическият съвет ги изненада с номинации за Мис и Мистър като подарък за индивидуалността на всеки един.

От името на зрелостниците прозвучаха силно емоционални послания от Вивиана Георгиева и Деана Атанасова. Отправена бе благодарност и към всички учители през годините, оставили своя отпечатък в сърцата на вече порасналите деца.

Вероятно всички ще отнесат в сърцата си ключовата фраза, която им подари на сбогуване тяхната учителка по български език Росица Кусева:

„До тук било е всичко междучасие, оттук започва истинският час.“

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?