Категории

Успешно приключиха ремонтите на покривите на три обществени сгради в Община Етрополе

23 Април 2024 | 12:00 Прочетена: 397

След подадени сигнали до Община Етрополе от директорите на Детска градина „Еделвайс“, Детска градина „Звънче“ и Народно читалище „Тодор Пеев - 1871“ бяха направени текущи ремонти на покривите на трите сгради. Извършена бе подмяна на асфалтовото покритие на прилежащите сгради и бяха подновени покривни обшивки, водосточните тръби, улуците и снегозадържащите елементи.

„Покривът ни не само капеше, а и течеше. Сега проблемът е напълно решен“, сподели директорът на ДГ „Еделвайс“ Татяна Маринова.

„Проблемите бяха много сериозни и с големите течове, и със заледяването. Първите дъждове след ремонта показаха, че всичко е наред и резултатът е налице“, с радост съобщи и директорът на ДГ „Звънче“ Цветелина Маринова.  

НЧ  „Тодор Пеев - 1871“  също благодари на ръководството на Община Етрополе в лицето на кмета инж. Владимир Александров за своевременната намеса и извършване на неотложния ремонт на покрива на сградата. „Благодарение на бързата реакция на Общината течовете са отстранени и са предотвратени бъдещи щети в много от залите“, допълниха от читалището.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?