Категории

Община Етрополе организира пролетно почистване

19 Април 2024 | 14:40 Прочетена: 261

Уважаеми съграждани,

Припомняме ви, че на 22 април – Денят на Земята Община Етрополе организира традиционното пролетно почистване. То ще обхване междублокови пространствазелени площи, площадки и алеи, тротоари и улични платна в населените места на територията на общината. Това е поредната инициативата, с която Община Етрополе продължава  съревнованието за титлата Община #БезОтпадъци като част от кампанията „Искам да съм полезен…Рециклирай ме!” на сдружение BG Бъди активен в партньорство с НСОРБ.

Стартът на кампанията ще бъде даден на 22 април в 9.00 ч. пред сградата на Община Етрополе, откъдето участниците ще поемат към определените райони за почистване.

Ръководството на общината приканва всички, които искат да живеят на чисто, граждани, фирми и учреждения да се включат активно като почистят районите около административните и жилищните сгради, търговските обекти и прилежащите им територии и зелени площи.

Община Етрополе ще подсигури полиетиленови торби и ръкавици на всички, които ще се включат в пролетното почистване, както и логистика за извозването на събраните отпадъци на регламентираните места.

ПРИЛАГАМЕ ТАБЛИЦА НА МЕСТАТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ ОТ ДОБРОВОЛЦИ ПО РАЙОНИ: /линк с таблицата/

Да дадем личен пример като се включим и почистим там където живеем, учим и работим! Нека любимите ни места в града и близо до него станат още по-красиви, уютни и приветливи!

Всички, които желаят да се включат в кампанията, могат да се свържат с нас на:

тел. 0720/ 68 235 Венета Златева

тел. 0720/ 68 206 Бистра Александрова

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?