Категории

Кметът проведе открит урок по „Човек и общество“ с четвъртокласници

18 Април 2024 | 16:50 Прочетена: 546

Учениците от 4 „б“ клас от СУ „Христо Ясенов“ с класен ръководител Лилия Томова проведоха изнесен урок по „Човек и общество“ в заседателната зала на Община Етрополе. Децата бяха посрещнати лично от кмета инж. Владимир Александров и представители на общинска администрация.

В началото на срещата четвъртокласничката Теди разказа какви са отговорностите на кмета и на членовете на Общинския съвет. Децата проявиха любопитство какво иска да промени в града и защо се е кандидатирал за кмет. Част от въпросите бяха свързани с конкретни теми като това, кога ще има по-вкусна храна в стола и дали се предвиждат нови забавления за подрастващите. Катя Дакова се поинтересува и кога ще бъде завършено лятното кино. Кметът инж. Владимир Александров сподели, че  желанието на инвеститора е това да стане през лятото.

В краят на срещата, която продължи един учебен час, Ивайла подари своя рисунка на кмета, изобразяваща овощна градина с дръвчета с посланието, че само, ако сме единни и си помагаме, ще успеем да направим нашата община едно красиво място за живеене.

Всяко дете получи подарък книга за Етрополе, сувенир и лакомства.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?