Категории

Центърът за обществена подкрепа в гр. Етрополе отбеляза двоен празник

20 Март 2024 | 09:00 Прочетена: 394

На 19 март Центърът за обществена подкрепа – гр. Етрополе отбеляза своя 11-ти рожден ден. Денят съвпадна и с професионалния празник на социалния работник, който се отбелязва ежегодно всеки трети вторник от месец март.

На празника присъстваха заместник-кметът на община Етрополе Паолина Цанова, Росица Иванова, началник отдел „ОЗСДТ“, директори и управители на социални и образователни институции, потребители на Центъра. Гостите бяха топло посрещнати от Директора на ЦОП  Йоланта Недялкова. Поздрав към екипа на социалното заведение по повод двойния празник, отправи Паулина Цанова:  „Бъдете здрави, все така креативни и всеотдайни, защото етрополци заслужават най-доброто в социалната сфера“.

Заместник-кметът връчи  букет цветя и Поздравителен адрес, от името на Кмета на община Етрополе  инж. Владимир Александров, който изказва своята благодарност към екипа на ЦОП за проявения висок професионализъм, отговорно отношение и искрена подкрепа към децата и техните семейства.

Най-дългоочакваният и най-вълнуващ момент за деца и възрастни бе разрязването на празничната торта. Спазена бе традицията да се духнат свещичките и всеки да си пожелае нещо хубаво, което със сигурност  ще му се случи.

За малчуганите бяха подсигурени много игри и забавни изненади с участието на професионални аниматори. И това не е всичко. В рамките на три последователни дни екипът и потребителите на Центъра ще се радват на приятелски посещения и празнични поздрави  от ДГ Еделвайс“, ДГ „Слънчице“ и ДГ „Звънче“.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?