Категории

ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!

03 Януари 2020 | 15:15 Прочетена: 950

 Десетки жители и гости на Етрополе посрещнаха Новата година на Централния площад в града. С празнично настроение, много веселие, топли думи и красива заря десетките граждани се казаха „Честита Нова Година!“.
С български хора и изпълнение на Младежкия духов оркестър към Община Етрополе бе посрещната Новата година, а небето бе озарено от прекрасна и красива заря. Сред десетки те граждани, събрали се да посрещнат Новата година на Централния площад в града, бяха заместник-кмета на Община Етрополе Станка Димитрова, председателят на Общински съвет – Етрополе Марин Маринов и общински съветници.
Минути след настъпването на Новата година госпожа Станка Димитрова поздрави всички жители и гости на града: „Уважаеми съграждани, от името на Кмета на Община Етрополе и от мое име Ви поздравявам с настъпването на Новата година! Всеки от нас в личен план е преценил какво е направил и дали е доволен от постиженията си. Нека в тази празнична вечер да пристъпим спокойно и уверено в Новата година като си пожелаем да бъдем здрави, усмихнати, да бъдем верни на своите принципи! Бъдете жизнени и успешни, за да можете да се похвалите с нови трудови успехи! Нека годината да бъде здрава, мирна, щастлива, да бъде година на споделени и сбъднати мечти! Нека през тази година да бъдат повече приятелите, да можем да споделим с тях хубави и честни неща! Уважаеми младежи, работете за Етрополе, бъдете силни, защото бъдещето на града е във Вашите ръце! Не позволявайте да откраднат мечтите Ви, борете се за тях! Да се борим за едно по проспериращо градче Етрополе! ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!“

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?