Категории

АВТОКИНО В ЕТРОПОЛЕ

29 Юни 2022 | 09:54 Прочетена: 43

 

На 27-ми юни като съпътстващо мероприятие по повод празника на града-Петровден се проведе автокино. Филмът, който етрополци имаха възможността да изгледът бе „В сърцето на машината”, а специален гост на мероприятието бе Александър Сано. Всички присъстващи имаха възможността да се докоснат до актьора и да се направят снимка за спомен.

 

Действието във филма „В сърцето на машината“ се развива през август 1978 г., завод “Кремиковци”. Жега, метал, прах и мирис на машинно масло. Започва поредният работен ден за бригада затворници с тежки присъди. За тях той ще е съдбовен. В механизма на една от машините откриват нещо, чието място не е там, а неочакван порив на милосърдие ги принуждава да се барикадират в цеха и да вземат заложници. Мъжете съзнателно рискуват живота си, защото понякога желанието да бъдеш човек е по-силно от инстинкта за самосъхранение, а мечтата за изкупление замъглява здравия разум.

 

Режисьор на „В сърцето на машината“ е Мартин Макариев, сценарият е на Борислав Захариев, оператор е Андрей Андреев, а музиката е на Виктор Стоянов. Зрителите имаха възможност в ролите да гледат Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Петков, Христо Шопов, Игор Ангелов, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Ивайло Христов, Башар Рахал. Продуцент е Александър Пенев.  кино звезда Игор Ангелов.

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?