Категории

ПРИКАЗЕН ПЪРВИ ЮНИ ЗА ДЕЦАТА

03 Юни 2022 | 09:10 Прочетена: 88

 

На 1-ви юни децата изживяха един слънчев, приказен и незабравим празник. За доброто настроение на децата, които се бяха събрали на Централния площад се погрижиха водещия  Георги Низамов, /познат от предаването „Като две капки вода“/; певицата Донна /позната от „Х фактор“/ и илюзиониста „Мagic Toni“.

 

С песни, танци и с отговори на свързани с празника въпроси, участваха и самите деца.  Отговорилите правилно на зададените въпроси получиха като подарък по един балон. 

 

Децата се забавляваха истински, а това доказа и грейналите им усмивки на лицата. В края на празничната програма, ръководството на Община Етрополе за поредна година бе подсигурило вкусни лакомства за всички деца.

 

Празничния ден продължи с прекрасен концерт с участието на Танцов ансамбъл „Балканска младост“, Тамбурашка група „Игриви струни“ с ръководител Павлин Христов, детска вокална група „Звездица“ ръководител Николета Николаева- Христова.  За пореден път децата оставиха без дъх публиката с прекрасните си изпълнения. В края на концертната програма децата пуснаха десетки балони да полетят в небето.

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?