Категории

ДЕТСКА ГРАДИНА „СЛЪНЧИЦЕ“ ОТБЕЛЯЗА СВОЯ РОЖДЕН ДЕН

31 Май 2022 | 16:15 Прочетена: 81

 

На 31-ви май детска градина „Слънчице“ отпразнува своя Рожден Ден с прекрасно празнично тържество. За всички деца, възпитаници на учебното заведение денят се превърна в истински празник. По случай рождения ден беше организирана празнична програма, в която участие взеха децата от 1-ва до 4-та група.

 

Г-жа Павлина Златарева – Директор на Детска градина „Слънчице“ откри празника и поздрави прекрасните възпитаници, като им пожела да бъдат здрави, щастливи, усмихнати и все така прекрасни. 

 

От името на ръководството на Община Етрополе г-жа Росица Иванова- началник отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм“  прочете Поздравителен адрес от Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров, а за малките „слънчица“ бяха зарадвани с вкусни лакомства.

 

Хубавото тържество бе свидетелство за усърдната и всеотдайна работа на всички работещи в детската градина, за които грижата за децата, с годините се е превърнала в призвание. Малчуганите поздравиха присъстващите с прекрасни песни и стихове, носещи добро настроение. За да отпразнуват своя празник подобаващо с танци, веселие и безгрижно лудуване се погрижиха група аниматори. Накрая дойде и дългоочаквания момент, най сладката изненада бе огромната торта. 

 

 

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?