Категории

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ „ТОДОР ПЕЕВ” ИЗПРАТИ ВИПУСК 2022

13 Май 2022 | 10:33 Прочетена: 69

 

Зрелостниците на Професионална гимназия „Тодор Пеев” – град Етрополе прекрачиха за последен път прага на любимото училище, в което години наред са трупали знания и умения, споделяли са радост и тъга, вълнения и притеснения. С традиционно броене от 1 до 12 зрелостниците отпразнуваха края на учебната година.

 

            Събитието бе уважено от г-жа Станка Димитрова-заместник-кмет на Община Етрополе и г-жа Росица Иванова – Началник отдел „образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм“ в Общинска администрация.

 

            Директорът на училището г-жа Десислава Найденова отправи мили думи към зрелостниците, с пожелания за бъдещи успехи и непреклонност пред трудностите, които предстоят по пътя им, никога да не свеждат глава пред трудностите, защото големите успехи, включват големи рискове.

 

            Заместник-кметът на общината прочете поздравителен адрес от името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров.

 

            Малчуганите от ДГ „Еделвайс“ поздравиха каките и батковците по случай тяхното завършване като рецитираха прекрасни песни и стихове. Поздрав към зрелостниците отправи и г-жа Татяна Маринова-Директор на ДГ „Еделвайс“.

 

            Като част от програмата, за поредна година се връчиха „номинации” на ученици. Част от учениците получиха и грамота за показани отлични умения в обучението си, за отговорна, активна и ползотворна работа в извън класните дейности.

 

По традиция ръководството на Община Етрополе за пореден ден път организира коктейл за абитуриентите от СУ „Христо Ясенов“ и ПГ „Тодор Пеев“.

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?