Категории

Поздрав от Кмета по случай изпращането на Випуск 2022

12 Май 2022 | 15:46 Прочетена: 14

 УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ ЗРЕЛОСТНИЦИ,

 Днес отбелязваме един от най-вълнуващите и специални мигове в живота на всеки млад човек – моментът, в който той чува за последно училищния звънец и прощавайки се със своето училище, прекрачва прага на зрелостта!

 Уважаеми преподаватели,

 Използвам този прекрасен повод, за да благодаря на всички Вас, които преодолявате трудностите и предизвикателствата по пътя на познанието. Работете упорито и отговорно за издигане престижа на учителската професия и за създаването на един по-добър свят за нашите деца, свят, в който получавайки добро и качествено образование, да успеят, да се реализират като професионалисти.

 

Скъпи абитуриенти,

 

Ето, че дойде един от най-дългоочакваните дни за Вас! Денят, който ще остане в сърцата Ви, като един красив и незабравим спомен.Съхранете го завинаги в сърцата си, за да Ви напомня за чудния свят на безгрижното детство!

 

Животът е пълен с моменти на изненади и предизвикателства, в които все по-често ще Ви се налага да взимате важни решения и да предприемате стъпки, които биха могли да го променят. Нека тези решения бъдат водени от значимите неща, които сте научили в училище и от безценните съвети на Вашите родители и учители.

 

Желая Ви да продължите образованието си в добри университети, да се реализирате успешно в сферата, в която желаете. Помнете, че тук е Вашият дом и, че Вашият роден град има нужда от младостта Ви, силата Ви и знанията Ви.

 

Приемете най-искрените ми пожелания за здраве, благополучие и късмет на предстоящите изпити!

  

НА ДОБЪР ЧАС!

 ДИМИТЪР ДИМИТРОВ

 КМЕТ НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ                                                                   

 

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?