Категории

ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО 2022

07 Март 2022 | 07:58 Прочетена: 98

За поредна година, Община Етрополе взе участие в 38-то Международно туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“, което се проведе в периода 24-25.02.2022 г. Тази година акцентът бе  поставен върху мотото "Завръщане към нормалното" / "Back to normal". Профилът на изложителите включва туроператорски фирми и агенции, хотели, курорти и спа центрове, национални туристически организации, сдружения, общини, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване.
Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО, а борсата се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община и браншовите организации. ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е най-мащабният туристически форум в България, който предлага всяка година нови инициативи, предоставя на туроператори, хотелиери и фирми от сектора все повече бизнес възможности. Предназначен е за професионалисти и широка публика.
По традиция Община Етрополе участва в изложението със самостоятелен щанд. На щанда бяха представени брошури за културните и исторически забележителности на общината. Щандът на Община Етрополе бе посетен и от Министъра на туризма Христо Проданов, който пожела много здраве и бъдещи успехи за нашата красива община.

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?