Категории

ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В ДЕТСКА ГРАДИНА „ЗВЪНЧЕ“

07 Октомври 2021 | 14:32 Прочетена: 79

 

Тържествено и очаквано вълнуващо бе откриването на Новата учебна година в Детска градина „Звънче“, което се състоя на 6 октомври в дворa на детското заведение.

 

Програмата започна с приветствие на г-жа Цветелина Маринова – Директор на ДГ „Звънче“. Тя отправи пожелания за здраве, успехи, спорна и присъствена учебна година. Г-жа Росица Иванова - Началник отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм”, пожела на целия колектив ползотворна година, а на малчуганите – много творчески изяви и приключения.

 

С празнично встъпление, изпълнено с много веселие и съпътствано с усмивки и настроение, малките абитуриенти от ДГ „Звънче“ поднесоха поздрав към всички гости, родители и към най-малките, които за първи път прекрачват прага на детската градина.

 

„На прага ни потропва есента, слънчевото лято отминава, и моята учителска душа пак детска песничка запява…. Ще бъда като слънцето добра….ще ви целуна и прегърна…..“. С тези топли думи госпожите посрещнаха децата в първите групи.

 

Под звуците на химна на ДГ „Звънче“, г-жа Цветелина Маринова лисна вода от менчето, за да е успешна Новата учебна година. По стар български обичай, всички деца бяха посрещнати с питка и мед.

 

 

 

Илияна Петкова

 

Актуално

Харесва ли ви новата визия на сайта?